Nieuwsbrief ICTijn - januari 2016

Deze e-mail bevat afbeeldingen. Als deze niet zichtbaar zijn, bekijk dan deze mail in de browser..
 
ICTijn logo

 Nieuwsbrief januari 2016

 

Nieuw jaar

 

Allereerst wens ik iedereen nog een goed en gezond 2016!

Een nieuw jaar beginnen we vaak met goede voornemens. Dat is bij mij niet anders. Ik neem mij voor u ook dit jaar weer de beste zorg te leveren voor al uw digitale apparaten. Pc's, tv's, telefoons, tablets, smartphones, printers, domotica, koelkasten...

Ook maak ik nu gebruik van een nieuw pinapparaat. Kleiner, makkelijker, sneller. De pinbon kan op uw verzoek per e-mail naar u worden verzonden.

Vorig jaar is mijn uurtarief niet gewijzigd, dit jaar ontkom ik daar niet aan door de gestegen kosten. Het uurtarief bedraagt met ingang van 1 januari van dit jaar 56 euro per uur. De voorrijkosten worden nog steeds niet in rekening gebracht, maar het eerste uur wel volledig. Daarna per aangevangen kwartier. 

Rabo SmartPin
 
 

Windows 10

 

In juli zond ik u een nieuwsbrief met het advies te wachten met de upgrade naar Windows 10. Dat is een goed advies gebleken omdat veel mensen problemen hebben ervaren.

Inmiddels zijn er twee grote updates geweest waardoor veel (potentiële) problemen zijn opgelost, maar nog niet álle... Daarom is mijn advies om nog steeds te wachten. De verwachting is dat een grote update in het voorjaar bijna alle kinderziektes weg zal nemen.

Een goed voorbereid en begeleid upgradeproces maakt de kans op een succesvolle en probleemloze overstap naar Windows 10 vele malen groter.

Ik ben een pagina op mijn website aan het voorbereiden met instructies voor een verantwoord upgradeproces en houd u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Overigens zijn de meeste mensen die de upgrade al hebben uitgevoerd tevreden met de verbeteringen die Windows 10 biedt. 

Voor advies en ondersteuning kunt u vanzelfsprekend altijd bij mij terecht.  

Windows 10?

 
 

Wist u dat ...

 

...Microsoft de OneDrive opslagruimte heeft verkleind? Voor betalende abonnees - van bijvoorbeeld Office 365 - verdwijnt de onbeperkte opslagruimte en komt er een 1TB limiet. Voor gebruikers die gratis gebruikmaken van OneDrive met een Hotmail- of Live-account wordt de limiet fors verlaagd van 15GB naar 5GB. Dit heeft ook gevolgen voor de back-up vanaf smartphones.

...u met ScanCircle een gratis computerscan kunt doen die snel een beeld geeft van de staat van uw pc? Via de servicepagina van mijn website kunt u eenvoudig doorklikken om de scan te starten. 

...ICTijn ook inkt- en tonercartridges kan leveren? En ook randapparatuur zoals printers, beeldschermen, WiFi-routers enz. enz.

ICTijn, dát helpt!

 
 
Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen? Klik dan hier.
Powered by AcyMailing