Nieuwsbrief ICTijn - juli 2015

Deze e-mail bevat afbeeldingen. Als deze niet zichtbaar zijn, bekijk dan deze mail in de browser..
 
ICTijn logo

 Nieuwsbrief juli 2015

Vakantieperiode: 1 t/m 16 augustus

 

Windows 10

 
Afgelopen woensdag 29 juli heeft Microsoft met veel tromgeroffel Windows 10 gelanceerd. "De beste eigenschappen van Windows 7 en Windows 8.1 worden in Windows 10 gecombineerd en zijn nu volledig gericht op gemak in gebruik en beheer, veiligheid, productiviteit en flexibiliteit" aldus Microsoft.
Windows 10 is als gratis upgrade beschikbaar voor pc's met Windows 7 en Windows 8.1 mits de hardware geschikt is. Dit wordt tijdens de upgrade door het programma getest.

Microsoft wil graag dat iedereen zo snel mogelijk overstapt op Windows 10. Mijn advies is echter te wachten en nog even de kat uit de boom te kijken tot de plooien gladgestreken zijn. U hebt nog tot juli volgend jaar om eerst een goede back-up te (laten) maken en de gratis upgrade uit te (laten) voeren. Zowel de back-up als de upgrade voer ik graag vakkundig voor u uit.

Wilt u ook eerst meer weten over Windows 10, lees er dan meer over op de pagina's van Microsoft.

Windows 10 compatible

Windows 10 Check-in banner
 
 

PCdokters

 
Omdat je samen sterker bent dan elk alleen is ICTijn aangesloten bij PCdokters.

PCdokters is een non-profit branche- én belangen-organisatie voor en door professionele, zelfstandige ICT-ers, computerexperts en computerhulpbedrijven.

logo PCdokters Alle deelnemende bedrijven zijn geaccrediteerd en voldoen aan een strenge normering en zijn herkenbaar aan het PCdokters keurmerk.

Hierdoor ben ik nog beter op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kan ik u nog beter van dienst zijn.

 
 

Wist u dat ...

 
ICTijn vakantie heeft van 1 t/m 16 augustus 2015.
Tijdens de vakantie kunt u via e-mail of op de voicemail van de vaste lijn (0313-419272) een bericht achterlaten.  
ICTijn ook inkt en toner cartridges kan leveren. Als u een e-mail stuurt naar met het typenummer van uw printer en de gewenste kleur wordt de bestelling over het algemeen de volgende werkdag bij u thuis afgeleverd.

ICTijn, dát helpt!

 
 
Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen? Klik dan hier.
Powered by AcyMailing