Tijn Boissevain is nu ICTijn, dát helpt!

Deze e-mail bevat afbeeldingen. Als deze niet zichtbaar zijn, bekijk dan deze mail in de browser..
 
ICTijn logo

 Nieuwsbrief december 2011

 

Beste klant, 

 

In november berichtte ik u over mijn afwezigheid. Het herstel heeft wat langer geduurd dan voorzien, maar vanaf dinsdag 3 januari 2012 ga ik weer volop aan de slag.

Zoals aangekondigd heb ik de afgelopen maanden gewerkt aan een aantal administratieve en organisatorische verbeteringen. Met een nieuwe naam, een nieuwe website, een nieuwe huisstijl en een nieuwe auto is dat nu ook voor u zichtbaar.
ICTijn is er weer helemaal klaar voor!

ICTijn's VW Caddy
 
 

Afspraken en mobiel pinapparaat

 

Om verschillende afspraken beter op elkaar af te kunnen stemmen in tijd en plaats, en op die manier efficiënter te kunnen werken, zal ik bij het maken van een nieuwe afspraak een tijdsblok opgeven in plaats van een bepaald tijdstip.

Mobiel pinapparaat

U krijgt voortaan direct na elke uitgevoerde opdracht een doorslag van het werkopdrachtfomulier met daarop ingevuld het verschuldigde bedrag. Aansluitend betaalt u snel en makkelijkdoor middel van een mobiel pinapparaat.  

 
 

Algemene voorwaarden en mailing

 

De nieuwe consumentvriendelijke algemene voorwaarden van ICTijn zijn nu in lijn met de 'Zeven Zekerheden' van brancheorganisatie ICT Waarborg. U kunt deze nalezen op de vernieuwde website. Ze staan ook op de achterkant van de werkopdrachtformulieren.

Vanaf 2012 kunt u van mij af en toe een mailing verwachten met daarin actuele informatie in verband met ICTijn, de ICT en/of handige tips die voor (bijna) iedereen nuttig kunnen zijn. Meer daarover in de volgende mailing.

Met onder andere deze veranderingen hoop ik u nog beter van dienst te kunnen zijn.
Ik wil u graag bedanken voor het vertrouwen dat u in mij stelt en kijk uit naar de voortzetting van mijn dienstverlening aan u.

Ik wens u een heel goed en gezond 2012.

Tijn Boissevain

ICTijn, dát helpt!

 
 
Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen? Klik dan hier.
Powered by AcyMailing